Η τούρτα αυτή έγινε με σπιτικό παντεσπάνι, κρέμα σοκολάτα, η επικάλυψη με πάστα ζάχαρης αρωματισμένη με πικραμίγδαλο. Τα τριαντάφυλλα είναι δουλεμένα στο χέρι. Τα πεταλάκια έγιναν ένα - ένα και έτσι δημιουργήθηκε το τριαντάφυλλο. Με ειδικά παρασκευασμένη κρέμα έγιναν τα πράσινα φυλλαράκια ώστε να στέκονται όρθια. Ο σχηματισμός του αερόστατου και η διακόσμηση μέσα σ΄αυτό έγιναν με ειδικά κορνέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου